پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد روزنه امیدی بود برای خیلی از داوطلبانی که با شنیدن کلمه کنکور» اضطراب می‌گرفتند و یا آن دسته از داوطلبانی که در طول تحصیل نمرات خوبی اخذ کرده بودند اما به هر دلیلی نتوانستند خود را برای آزمون کنکور آماده سازند. از طرفی افرادی که علاقه‌مند به ادامه تحصیل بوده اما مدت زیادی از تحصیلاتشان فاصله گرفته‌اند و یا به دلیل اشتغال به کار یا مشکلات بزرگسالی فرصت و حوصله شرکت در آزمون سراسری را ندارند می‌توانند از این امکان که دانشگاه آزاد در اختیارشان قرار داده استفاده کنند و بدون آزمون وارد دانشگاه شوند.

پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد با پذیرش آن از طریق کنکور تفاوت چندانی ندارد. کلاس‌هایی که برگزار می‌شوند، اساتید و حتی مدرکی که در انتهای مقطع تحصیلی به شما ارائه می‌شود همه یکسان‌اند. تنها تفاوت موجود را شاید بتوان به قوانین مربوط به انتقالی و خوابگاه محدود کرد.

در پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد یا همان پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی، داوطلبان بر اساس معیارهایی همچون معدل، طول دوره تحصیل در مقطع قبلی، نمره پایان‌نامه و … باهم مقایسه شده و با توجه به ظرفیت هر رشته در هر دانشگاه، داوطلبان برتر پذیرفته می‌شوند. البته این معیارها در هر مقطع تحصیلی متفاوت است.

 

اخبار فناوری 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها